15:40 Sverige NORR 1.9 °C

Om TrafikDirekt

TrafikDirekt är det privata alternativet med trafikinformation för Sverige på ett enklare och snabbare sätt. Alltid uppdaterat varje minut, dygnet runt.

TrafikDirekt startade 2020-01-01 med ursprung från Trafikradion.se som 2006 startade trafikinformation för radio och internet.
Nu är tiden inne för att dela på radio och internet, men ändå samarbeta, det blir bättre med utvecklingen av de olika tjänster som är pågång med olika domännamn för att veta var informationen kommer ifrån.

TrafikDirekt gör det enkelt att få rätt information uppdaterat minut för minut, dygnet runt, lokalt och regionalt för hela Sveige.

TrafikDirekt med tjänster för andra mediaproucenter, kommuner och företag, prata med oss vad ni söker efter så kan vi säkert fixa det för er.

TrafikDirekt hittar du idag även på nyhetssajterna NYHETERsto.se, Mitt I Stockholm, GöteborgDirekt och på radiostationerna, GO FM - Radio Göteborg, Pop o Rock samt Radio Treby

X For Media Production är ägaren av TrafikDirekt

Tveka inte att kontakta oss.
E-mail redaktionen@trafikdirekt.se

Hälsningar
TrafikDirekt Crew

Trafikinformation
Sverige NORR
Varje minut
Dygnet runt

I samarbete med Trafikradion och Trafikverket uppdaterar vi trafikinformationen varje minut, dygnet runt.
TrafikDirekt med olyckor, viltvarningar och andra incidenter samt vägarbeten.
Trafikinformation för Stockholm, Göteborg, Malmö, Jönköping, Kalmar/Öland, Halland mfl områden.
Du kan även välja att få trafikinformation enbart över någon av Europavägarna E4, E6, E10, E12, E14, E16, E18, E20, E22, E45 och E65.
Dessutom hittar du drygt 500 webkameror upplagt efter våra vägar uppdaterat varje minut.